top of page
Ieškoti

Dovana vyrui

Šiuolaikiniai vyrai mėgsta praktiškas ir išskirtines dovanas. Stabilizuoti augalai ir 3D vazos puikus dovanos pasirinkimas vyrui, mėgstančiam gražius ir praktiškus daiktus.

Vyrams dovanoti ypaš tinka juodos spalvos Barba augalas. Šis augalas pasitarnaus kaip išskirtinis akcentas darbo kambario interjerui. Taip pat palmės šakos. Jos yra masyvios ir įspūdingai atrodo interjere. Na ir žinoma standartinis pasirinkimas eukaliptas, jis derės visur ir svarbiausia nereikės juo rūpintis.


Kodėl rinktis stabilizuotus augalus?


Nes jie nereikalaus priežiūros, namuose žaliuos ilgą laiką, puoš interjerą ir svarbiausia nustebins savo spalva ir aromatu. Žiemos ar vasaros sezono metu nenuvys dėl šalčio ar karščio, nereikės pergyventi vežant ilgą atstumą. Gavėjams nereikės rūpintis pamerkimu, o svarbiausia nustebinsite ir šie augalai puikiai pasitarnaus kaip interjero detalė.


3D spausdintos vazos yra moderni, šiuolaikinė technologija, kuri leidžia sukurti nepriekaištingas vazų formas ir pasižymi plačiu spalvų pasirinkimus. Vyrams mėgstantiems išskirtines detales interjere, tai bus puiki dovana, kartu su augalų kompozicija.


Nepamirškite, dovanojant dovanas svarbiausia dėmesys ir šiluma.


P.S. nuotraukoje pavyzdys, kaip vyrui dovanotas eukaliptas, nuostabiai papuošė jo namų interjerą.





9 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page