top of page
Ieškoti

Populiariausi pasirinkimai dovanai Jai/Jam/Jiems

Stabilizuoti augalai puikus pasirinkimas dovanoti gimtadienio, įkurtuvių, vestuvių, krikštynų, ar kita proga. Šie augalai nenuvysta, puošia interjerą ir ilgą laiką primena apie Jus.


  • Gimtadienio proga ypač tinka visos spalvotos puokštės. Jos nustebina, atrodo išskirtinai, o svarbiausia nenuvysta ir gauta puokšte galima papuošti interjerą. Visos puokštės atkeliauja supakuotos į gėlių popierių ir yra tinkamos dovanoti.

  • Įkurtuvių proga dažniausia dovana eukaliptas arba gipso vazos su eukalipto šakelėmis. Šie pasirinkimai yra universaliausi ir lengvai derinami įvairiuose interjeruose. Dovanodami eukaliptą su gipso vaza iš karto pasirūpinate visomis smulkmenomis.

  • Vestuvių ir krikštynų proga dažniausia dovana moderni 3D spausdinta vaza (įprastai baltos spalvos) ir priderinti augalai jose: eukaliptai su hortenzijos arba rožių žiedais, eukaliptai su smilgomis, neutralių spalvų puokštės.

  • Dovana vyrui - labai populiari dovana Barbos puokštės, ypač juodos spalvos. Šis augalas puikus akcentas darbo kambario interjerui, suteikia išskirtinumo ir žavesio. Taip pat vyrams dažnai dovanojamos palmės šakos, ypač pamėgtos Vašingtono palmės šakos. Jos yra masyvios ir įspūdingai atrodo interjere.


  • Dovanoti galite ir be progos. Jeigu žinote namų interjero spalvas augalus galite rinkti pagal jas. Jeigu nežinote, kas tinka, rinkitės neutralius variantus: žalio atspalvio eukaliptai, gipso vazelės, papirusas. Šie augalai visada ras savo vietą namų interjere ir jį puoš kelis metus.


Stabilizuoti augalai yra puikus pasirinkimas dovanai bet kokia proga. Žiemos ar vasaros sezono metu nenuvys dėl šalčio ar karščio, nereikės pergyventi vežant ilgą atstumą. Gavėjams nereikės rūpintis pamerkimu, o svarbiausia nustebinsite ir šie augalai puikiai pasitarnaus kaip interjero detalė.





22 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page